Economic

Putin îl cumpără pe Voronin cu un avion

http://www.kristofer.ro/

În preajma semnării memorandumului de distrugere a Moldovei, preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, i-a dăruit preşedintelui Moldovei un avion.

Surse confidenţiale demne de încredere au declarat că avionul a fost adus pe Aeroportul Internaţional Chişinău vineri, 21 noiembrie. Avionul dăruit lui Voronin este unul cu reacţie – Yak-40 – şi va fi folosit de Voronin în scopuri personale. Aparatul de zbor, după cum am reuşit să aflăm, provine din escadrila guvernamentală a Federaţiei Ruse. Este confortabil, special pentru VIP-uri şi poate lua la bord 12 persoane.
Din surse oficiale, informaţia respectivă nu a fost confirmată. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Voronin, Valeriu Reniţă, a declarat că nu ştie nimic despre „acest dar minunat” şi ne-a recomandat să revenim pe la sfârşitul săptămânii pentru că „acum are de făcut lucruri mult mai importante”.
La Administraţia de Stat a Aviaţiei Civile am fost trimişi de la unul la altul, astfel încât nu am mai putut afla dacă e adevărat sau nu. Important este că nimeni din oficialităţile contactate, inclusiv cei de la ASAC, nu au infirmat această informaţie.

Materialele de pe platforma www.investigatii.md pot fi preluate în limita a 1.000 de semne. În cazul paginilor web, în mod obligatoriu, trebuie indicată sursa şi linkul direct la articol. În cazul publicațiilor tipărite, posturilor de radio și televiziunilor va fi indicată sursa. Preluarea integrală este permisă doar în condiţiile unui acord prealabil cu Centrul de Investigații Jurnalistice.

Comentarii