Clubul Jurnaliștilor de Investigație // Producătorii de pomușoare de pe ambele maluri ale Nistrului dezbat miturile

Centrul de Investigații Jurnalistice și PNUD Moldova vă invită la un Club de presă on-line privind impactul crizei pandemice asupra exporturilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Tema primei ședințe este: „Producătorii de pomușoare de pe ambele maluri ale Nistrului dezbat miturile.

CINE: La eveniment sunt invitați jurnaliști atât de pe malul drept, cât și cei de pe malul stâng al Nistrului (presa scrisă, online, TV, radio, bloggeri, vloggeri). Înregistrați-vă pentru a participa la eveniment, ca să aflați ce mituri vor fi spulberate de producătorii de pomușoare, cum își reinventează ei afacerile în condițiile crizei pandemice și cum își croiesc calea spre piețele externe.

Link pentru înregistrare: https://bit.ly/36DPuZ9

CÂND: 9 octombrie 2020ora 11:00.

UNDE: Evenimentul va avea loc la Digital Park (or. Chișinău, strada Mihai Viteazul 15). Pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, întrunirea se va desfășura cu participarea în sală a unui număr restrâns de persoane, iar ceilalți jurnaliști pot participa la eveniment online, pe platforma Zoom. Toți jurnaliștii care se vor înregistra vor obține link-ul de acces prin e-mail.

Organizatorii vor avea grijă de respectarea măsurilor de protecție personală pe durata evenimentului, dar mizăm ca toți jurnaliștii prezenți la eveniment să poarte măști și să respecte distanța socială.

IMPORTANT: La prima ședință a Clubului de presă participă reprezentanți ai proiectului PNUD-Suedia AdTrade, Asociației MoBerry, producători de pomușoare de pe ambele maluri ale Nistrului, experți în domeniul agro-business și parteneri de la Gateway & Partners. Clubul de presă este organizat în parteneriat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.

NOTĂ: Organizatorii Clubului de presă vor oferi jurnaliștilor materiale video needitate/raw, rapoarte, studii și alte informații utile la temele care vor fi discutate.

Persoane de contact:

Natalia Costaș, Consultantă în comunicare, proiectul PNUD/AdTrade, tel.:(+373) 69221141, e-mail: natalia.costas@undp.org

Mariana Colun, Centrul de Investigații Jurnalistice, tel.: (+373) 78094358, e-mail: colun.mariana@gmail.com

Proiectul „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), finanțat de Suedia și implementat de PNUD, organizează o serie de întruniri online pentru a discuta impactul crizei pandemice asupra exporturilor de pe ambele maluri ale Nistrului, în special dificultățile cu care se confruntă antreprenorii, precum și soluțiile pentru depășirea lor.