Clubul Jurnaliștilor de Investigație // Toleranță și nediscriminare. Cum scriem despre categoriile defavorizate

Centrul de Investigații Jurnalistice organizează sâmbătă, 22 februarie, cu începere de la ora 11.00, la un club de presă la tema „Toleranță și nediscriminare. Cum scriem despre categoriile defavorizate”.

Echipa Centrului de Investigații Jurnalistice va discuta cu studenții Școlii pentru Jurnalism Alternativa din Comrat despre cum pot fi identificate subiecte de investigație pe teme legate de disicriminare, persoane vulnerabile, copii, victime ale traficului de persoane, femei, cum abordăm corect terminologia, de ce este important să ținem cont de anumite reguli deontologice în abordarea acestor tematici.

La eveniment sunt invitați studenții Școlii pentru Jurnalism Alternativa din Comrat.

Clubul de presă este organizați de Centrul de Investigații Juralistice în colaborare cu Școala pentru Jurnalism Alternativa din Comrat în cadrul Campaniei Jurnaliștii pentru toleranță și șanse egale.

Evenimentul se va desfășura la etajul 4 al sediului Primăriei Comrat (strada Tretiakov 36, Comrat).

Pentru detalii contactați: Natalia Porubin, Centrul de Investigații Jurnalistice (079727205).

Clubul de presă are loc în cadrul campaniei „Jurnaliștii pentru oportunități egale și diversitate”, implementată de Centrul de Investigații Jurnalistice cu sprijinul Ambasadei Canadei în Republica Moldova, cu sediul la București.