Se pot depune aplicațiile în cadrul proiectului „Jurnalismul transfrontalier”

Se pot depune aplicațiile în cadrul proiectului „Jurnalismul transfrontalier” al Programului „Perspective”, toamna 2016.

În era mass-mediei digitale, economiei și politicii de globalizare, jurnalismul se confruntă cu noi provocări. Pentru a reflecta evenimentele internaționale și pentru o mai bună înțelegere a particularităților regionale jurnaliștii moderni au nevoie de contacte profesionale internaționale și de experiență cu jurnaliștii din alte țări. Anume la aceste nevoi răspunde programul „Perspective”, care pune în aplicare un nou proiect, „Jurnalismul transfrontalier”, pentru dezvoltarea cooperării internaționale în domeniul mass-media.

Proiectul va îmbunătăți abilitățile tinerilor jurnaliști în reflectarea evenimentelor internaționale, precum și de a stabili contacte profesionale cu colegii din alte țări.

Cererile sunt acceptate până la 10 septembrie 2016 inclusiv.

Vă invităm să aplicați la program prin completarea formularului de la link-ul de mai jos.

Este obligatorie prezentarea articolelor proprii și o scrisoare de sprijin din partea redacției unde sunteți angajat sau cu care colaborați în mod regulat. Dimensiunea fișierelor încărcate nu trebuie să depășească 5 MB.

Apasa aici pentru a completa formularul.

Rezultatele vor fi anunțate la 20 septembrie, ora 19:00, ora Moscovei, prin email.

Programul „Perspective” este o inițiativă comună a fondurilor Thomson Reuters Foundation, Fundației Robert Bosch și Fundației Fritt Ord.