Jurnalism Digital pentru Europa de Est 2016

Jurnaliști din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Moldova, Rusia și Ucraina sunt invitaţi de Interlink Academy să dobândească abilități inteligente despre video, fotografie și vizualizarea datelor, documentare on-line și securitate pe internet. Acest curs de învățarea mixtă constă din etapa de prezență în Germania și un modul intensiv de e-learning. Aplicațiile vor fi acceptate până la 5 aprilie. Mai multe informații aici.

Formatori

Cursurile la Interlink Academy sunt conduse de lectori specializaţi și formatori din Germania și din străinătate, care au o experiență considerabilă cu grupuri internaționale de studenţi/participanţi. O atenție deosebită este acordată expertizei jurnalistice a lectorilor, precum și experienței lor ca educatori.

Cheltuieli

Participanții primesc o bursă pentru acoperirea taxei de curs și costurile de călătorie. În timpul vizitelor în Germania, participanții vor fi cazaţi în hotel, din contul Academiei Interlink, și vor primi alocaţii pentru alimentaţie. 

Modalitatea de aplicare

Aplicațiile vor fi acceptate în perioada 24 martie - 5 aprilie 2016. Acestea trebuie să fie depuse online folosind formularul electronic, diponibil pe site-ul Interlink Academy. Vă rugăm să elaboraţi cu grijă scrisoarea de motivație necesară. Cererile incomplete nu vor fi luate în considerare.

Site-ul al proiectului îl găsiţi aici.