Program de studiu pentru mass-media regională: descoperă valorile UE în Slovacia

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită reprezentanții presei regionale să aplice la un program de studiu desfășurat în perioada de 7-10 septembrie 2020, în Republica Moldova. În cadrul proiectului participanții se vor familiariza cu exemplul de dezvoltare a Slovaciei de la aderarea la UE până în prezent.

Proiectul are ca obiectiv cunoașterea dezvoltării socio-economice a Slovaciei, relației și cooperării dintre Slovacia și Republica Moldova, mass-mediei și societății civile din Slovacia. Agenda programului de studiu va include ședințe online cu instituții din Slovacia, precum și ședințe cu reprezentanți ai UE în RM.

Participarea la proiect presupune deplasarea participanților pentru o perioadă de 3 zile și 4 nopți într-un complex turistic din RM.

Jurnaliștii interesați sunt invitați să depună cererile până la data de 20 august 2020, la adresa de email: violeta.iaros@bdr.md(link sends e-mail) / media@bdr.md(link sends e-mail), cu titlul mesajului: Formular de aplicare – Slovacia.

Condițiile de participare la programul de studiu sunt descrise în formularul de aplicare anexat, care este accesibil și pe site-ul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

Programul face parte din seria vizitelor de studiu organizate de Delegația UE pentru presa regională din Moldova. Delegația UE organizează vizite de studiu destinate presei regionale din anul 2015, pentru a facilita accesul direct la cunoașterea bunelor practici europene. Anterior vizitele de studiu au avut loc în Letonia, Lituania, Polonia, Estonia și la instituțiile europene cu sediul la Bruxelles.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați:

BDR Associates Communication Group – 0688 222 51, Violetta Iaroș, Violeta.Iaros@bdr.md(link sends e-mail) / Svetlana Japalău, Svetlana.Japalau@bdr.md.

ro_aplicarea_pentru_programul_de_studiu_slovacia.docx