Reporters in the Field oferă granturi pentru investigații transfrontaliere

De la alegerile pentru Parlamentul European până la Brexit: toate indică asupra importanței continue a jurnalismului transfrontalier pentru a da un sens problemelor transnaționale complexe. Dacă ești un reporter care dorește să sape mai adânc și să colaboreze cu alții pentru a acoperi subiecte europene relevante care nu se opresc între granițele unui singur stat - atunci Reporters in the field îți poate oferi un grant!

Poți aplica la granturi de până la 8.000 de euro per echipă pentru un subiect la alegere, pentru a primi instruire și feedback de la experți și a deveni parte a unei rețele pan-europene de jurnaliști practicieni transfrontalieri.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 29 septembrie 2019, ora 23:59 CET.

CUM POȚI APLICA:

  • Formează echipa și găsiți un subiect care se pretează pentru jurnalismul transfrontalier și este relevant în Europa. Subiectul și echipa dvs. ar trebui să provină din cel puțin două țări diferite ale programului. Aruncați o privire la criteriile de selecție suplimentare.
  • Desemnați un șef de echipă și trimiteți o cerere comună folosind formularul de cerere online. Utilizați acest șablon pentru a lansa ideea dvs. de subiect și asigurați-vă că includeți CV-urile tuturor membrilor echipei. Aplicațiile trimise prin e-mail sau poștă nu pot fi luate în considerare.
  • Salvați data reuniunii de începere la Berlin (obligatoriu): 29 noiembrie-1 decembrie decembrie. Vă rugăm să aplicați doar dacă cel puțin doi membri ai echipei se pot alătura reuniunii.

APLICA ACUM!